Home Noticias MIDWOR - LIFE14 ENV/ES/000670

MIDWOR - LIFE14 ENV/ES/000670

El projecte MIDWOR-LIFE, a on han participat els grups de recerca de Processos Sostenibles i Caracterització de Materials i Innovacions Cosmètiques i Tèxtils del IQAC finalitzarà a finals d’estiu.
Durant tres anys s’ha treballat sota l’objectiu de reduir l’impacte ambiental causat pels productes químics d’acabat tèxtil repel·lents d’aigua i d’olis (DWOR) estudiant les seves alternatives no tòxiques.
El principal objectiu del projecte MIDWOR-LIFE és reduir l’impacte sobre el medi ambient, la salut i la seguretat dels DWOR actuals i les seves alternatives, utilitzats en la indústria tèxtil, analitzant el seu impacte ambiental i rendiment tècnic amb l’objectiu d’informar als fabricants sobre les millors tecnologies disponibles per a proporcionar als teixits repel·lència als líquids.
Es treballa per establir recomanacions de polítiques per tal de promoure l'aplicació generalitzada de les alternatives DWOR menys tòxiques i més eficients (que no continguin PFOS ni PFOA) per a acomplir amb el Reglament REACH.
El proper dia 5 de Juny de 2018, hi haurà el WORKSHOP FINAL a Brussel·les.
Qui estigui interessat en participar-hi es pot inscriure’s a través de la web:
https://www.midwor-life.eu/news/midwor-final-event/
Esteu tots convidats!

With the contribution of the LIFE financial instrument of the European Commission